Voxx Vastgoedmanagement

Ossebroeken 11M
9411 VR Beilen

Disclaimer

Disclaimer

De website van Voxx Vastgoedmanagement wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ook doet Voxx Vastgoedmanagement haar uiterste best om de website actueel te houden. Toch bestaat de mogelijkheid dat informatie op de site niet juist of niet volledig is. Voxx Vastgoedmanagement verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Voxx Vastgoedmanagement worden aangeboden. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Voxx Vastgoedmanagement aanvaardt tevens geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website.

De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële- en privédoeleinden. Het is de gebruiker van de website niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Voxx Vastgoedmanagement.

Voxx Vastgoedmanagement behoudt zich het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen.

Contactinformatie

Voxx Vastgoedmanagement
Ossebroeken 11 M
9411 VR Beilen

T: +31 (0) 593 763 692
E: info@voxx-vgm.nl

Gecertificeerd

Image