Voxx Vastgoedmanagement

Ossebroeken 11M
9411 VR Beilen

Bouwkundige adviezen

Bouwkundige adviezen

Bij het kopen en het onderhouden van gebouwen komt veel kijken. De bouwkundige staat van het pand/gebouw bepaald in een grote mate de kosten. Gebreken die klein lijken kunnen grote (financiële) gevolgen hebben. Om een goed inzicht te verkrijgen in de bouwkundige staat van het pand/gebouw is het wenselijk een keuring uit te laten voeren. Een bouwkundige keuring kan veel problemen voorkomen.
Voxx Vastgoedmanagement ondersteunt en adviseert organisaties/bedrijven bij kleine of grote dilemma's en thema's. Op deze manier krijgt men een goed inzicht van wat direct noodzakelijk is en welke zaken er op termijn aan zitten te komen.

Haalbaarheidsonderzoek

U wilt een nieuw pand/complex realiseren of u wilt er één aanschaffen, maar weet niet zeker of het haalbaar is voor u, ook op de lange termijn. Herkent u dit?
Voorkom onnodige risico’s bij het maken van plannen. Met een haalbaarheidsonderzoek krijgt u antwoord op deze vraag. Zo bespaart u tijd, geld en energie, voordat u een grote investering doet. U krijgt vroeg in het traject inzicht in de financiële haalbaarheid van uw plannen.
De resultaten van een haalbaarheidsonderzoek geven vooraf een inschatting van de slagingskans en de eventuele risico’s. De uitkomsten kunnen als ondersteuning gebruikt worden bij uw beslissing en eventueel om uw financiering rond te krijgen.

Contactinformatie

Voxx Vastgoedmanagement
Ossebroeken 11 M
9411 VR Beilen

T: +31 (0) 593 763 692
E: info@voxx-vgm.nl

Gecertificeerd

Image